מאפים ומתוקיםצפה בהכל

קסטה ביתית – מתכון מנצח לקינוח שלא תוכלו להפסיק לאכול

קסטה היא הפינוק המושלם, בואו לקבל מתכון מנצח וקל לקסטה ביתית שלא תוכלו להפסיק לאכול. מושלם להגשה ופינוק לימי הקיץ החמים

קסטה ביתית

הקיץ כבר כאן ואצלנו במדינה שהוא מגיע זאת חגיגה שלמה, הטמפרטורות עולות ועולות, השמש בשמיים מחממת אותנו בלי סוף ורק בא לנו להתקרר, זה בדיוק הזמן להתקרר בעזרת קינוח מרענן וטעים כל כך – קסטה ביתית! אבל הפעם במקום לקנות אותו בחנות הקרובה נכין אותו בבית. אין משהו יותר טעים ומרענן מקסטת שוקולד וניל טעימה, הביסקוויט בשילוב השוקולד והווניל הם פשוט שילוב מנצח שכמעט כולם אוהבים לנשנש ביום קיץ חם. לא חשוב אם זה בים, בבריכה או אפילו במרפסת הביתית. ובטח זה לא משנה אם אתם אוהבים להתחיל בווניל או בשוקולד אנו בטוחים שתשמחו לדעת איך להכין קסטה טעימה כמעט ללא מאמץ אצלכם במטבח במתכון פשוט שכל אחד יכול לעשות בקלות!

זמן הכנה משוער כשלוש שעות מתאים ל5 סועדים.

המצרכים הדרושים:

  1. 2 חבילות פתי בר.
  2. 2 חבילות שמנת מתוקה.
  3. כפית וחצי תמצית וניל.
  4. חלב מרוכז (400 גרם)
  5. חבילת שוקולד חלב.
  6. 25 גר' חמאת קקאו.

אופן ההכנה:

כדי להכין קסטה ביתית נתחיל בלקחת קערה ונשפוך לתוכה את שתי החבילות שמנת המתוקה, נקציף את השמנת המתוקה בעזרת מיקסר במהירות בינונית, עד אשר נקבל לאחר ההקצפה קצפת תפוחה. לאחר קבלת המרקם הקצפתי, נוסיף את החלב המרוכז אל הקצפת ונמשיך להקציף עוד מספק דקות. ניקח תבנית אפייה ונרפד אותה בשכבת ביסקוויטים, נכסה את השכבת ביסקוויטים בקרם ונוסיף מעל הקרם שכבת ביסקוויטים נוספת. נכסה את התבנית עם הביסקוויטים ונשים במקפיא למשך לילה שלם, נמיס את חבילת השוקולד חלב עם החמאת קקאו במיקרו בעזרת סבבים קצרים של חימום עד אשר השוקולד יומס במלואו.

לאחר הקפאה של לילה נוציא את התבנית מהמקפיא, ונחתוך את הביסקוויטים למלבנים, לאחר מכאן נצפה את הקסטות שיצרנו לאחר ההקפאה בשוקולד חלב שהמסנו. לאחר הציפוי נעביר שנית להקפאה למשך מספר שעות עד להתקשות הקסטות. לאחר מספר שעות ושהקסטות קשות ניתן להוציא ולהתחיל ליהנות מקסטות ביתיות טעימות! ניתן להוסיף תוספות שונות לקסטות כגון: שבבי עוגיות אוריאו, שבבי עוגיות לוטוס, סוכריות צבעוניות, קוקוס, חתיכות פרי שונות, שבבי אגוזים, קליק כדורים שוקולד וניל. כל תוספת אשר נבחר להוסיף לקסטות ישפרו אותם ויוסיפו לטעם המעולה שלהן, אין כמו קסטה קרירה ביום חמים. בתאבון!

טיפ חשוב מאתנו ניתן להשתמש בשוקולד אחר ולא רק בחבילת שוקולד חלב, כך אפשר ליצור טעמים מגוונים וטעימים של קסטות שונות ומיוחדות. בנוסף ניתן להשתמש גם בביסקוויטים בטעמים שונים בשביל ליצור גיוון ויחוד לקסטה שלכם, תרגישו חופשי לנסות ולגוון בעזרת רעיונות נוספים וחדשים לקסטה, אנחנו מאמינים שכל דבר יכול רק להוסיף למתכון מנצח כזה!

אהבתם את המאמר? בטח תאהבו גם – 

קרמבו ביתי – המתכון לקרמבו המושלם שתוכלו להכין לבד בבית

קרם ברולה – מתכון מנצח לקינוח הצרפתי הכי מפנק שיש!

מאמרים דומים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Back to top button