אוכל ביתיצפה בהכל

פסטה בסיר אחד – מתכונים מעולים להכנה מהירה

פסטה בסיר אחד נהיה כבר טרנד מאוד פופולארי.. ריכזנו לכם את המתכונים הטובים ביותר שנתקלנו בהם וכל מה שאתם צריכים זה שיהיה לכם את המצרכים וסיר

פסטה בסיר אחד נהיה כבר טרנד מאוד פופולארי.. ריכזנו לכם את המתכונים הטובים ביותר שנתקלנו בהם וכל מה שאתם צריכים זה שיהיה לכם את המצרכים וסיר אחד וללכת לנוח לרבע שעה.

אז בואו נתחיל…

הפסטה הראשונה והמהממת והמתכון שלה משוגע, פסטה מהירה וקלה ומתאימה לילדים שהרגע חזרו מבית הספר או הגנים וזה בהחלט סוגר לכם פינה.

אז כל מה שאתם צריכים זה כמובן סיר ובו צריכים להיות המצרכים הבאים:

  • 250 גרם פסטה לא משנה בכלל איזו תבחרו משהו שאתם אוהבים
  • 500 גרם עגבניות שרי מתוקות וחצויות לחצי 
  • בצל סגול 2 אפשר פרוס ואפשר חתוך רגיל לבחירתכם
  • 4 שיני שום פרוסים דק, בזיליקום לפי טעם (רק אל תגזימו כי יש לו טעם חזק)
  • 2 כפיות מלח 1 כפית פפריקה מי שאוהב טעם חזק תוסיפו עוד חצי כפית, ולמי שאוהב קצת פיקנטיות אפשר להוסיף חצי כפית צ'ילי גרוס לא חובה וחצי כפית פלפל שחור כמובן לפי טעם.
  • לכל הטוב הזה אנחנו צריכים 3 כוסות מים חמים.

הוראות ההכנה – 

לוקחים את כל החומרים ושמים הכל בסיר אחד שופכים 3 כוסות מים חמים ומביאים לרתיחה ומבשלים 10- 15 דקות עד שהפסטה שלנו רכה, אם נותרו מים ניתן לשפוך אותם לא יקרה כלום אל דאגה. כמובן למי שאוהב את הפסטה שלו קצת יותר משוחתת אפשר להוסיף רבע כוס שמנת מתוקה בדקה האחרונה בבישול הפסטה או רסק עגבניות ואם ממש ממש בא לכם להיות יצירתיים תוכלו לשדרג את הפסטה שלכם כמעט על כל ירק שדורש בישול קצר כמו תרד פטריות ולהשקיע בתבלינים לפי טעמכם האישי.

ולבסוףףףף פרמזן מלא מלא מלא פרמזן.

תהנו:)

מתכון נוסף הוא פסטה בסיר אחד של מרתה סטיוארט המדהימה ולכל הטוב הזה אנחנו צריכים

 – 250 גרם פסטה 

– 250 גרם עגבניות תמר חצויות אפשר גם שרי רגילות אבל עגבניות תמר קטנות מתוקות ממש כמו סוכריות (המלצה)

– 1 בצל פרוס דק 

– עלי בזיליקום בנדיבות 

– כפית מלח וחצי כפית פלפל 

– חצי כוס שמנת לבישול

– עגבניות קצוצות דק או רסק 

ניתן להוסיף כמובן ליותר שחיתות כל מה שעולה לכם בראש אני אישית מוסיפה המון פטריות ומלא חמאה שמיר בכמות גדולה ופטרוזיליה זה מקפיץ את הפסטה לגבהים ולמי שממש ממש אוהב אפשר להוסיף ערמונים קלופים קטנים.

את כל הטוב הזה אנחנו שמים בסיר אחד גדול וממלאים ב2 כוסות מים רותחים לסיר שלנו סוגרים את המכסה ומביאים להרתחה ונותנים לזה להתבשל על אש בינונית רבע שעה עד שהפסטה רכה, לאחר מכן אנחנו מערבבים הכל עוד 3-4 דקות ונותנים לטעמים לצאת ולעטוף את הפסטה שלנו ולבסוףףף להוציא לצלחת ולפזר גבינה מגורדת לפי טעמכם האישי, כמובן פרמזן עושה את העבודה בצורה נפלאה אך לאחרונה ניסיתי לגרד גם גבינת גאודה מעושנת וזה נתן בוסט מדהים.

בתיאבון.:)

מתכון נוסף ומאוד מומלץ זאת פסטה קארי וכןכן גם אותה מכינים בסיר אחד:

 – 250 גרם פסטה לבחירתכם

– 1 בצל קצוץ וחבילת פטריות קצוצה פטריות יכולות להיות כל סוג

– המון המון פטרוזליה 

–  2 כפיות אבקת קארי 

– כפית אבקת שום וכפית מלח ופלפל

– חצי כוס שמנת לבישול (אני מוסיפה שמנת מתוקה זה עובד טוב עם השום) וקצת שמיר קצוץ לסוף.

אופן ההכנה :

את כל הטוב הזה אנחנו שמים בסיר מוזגים 3 כוסות מים חמים ומביאים לרתיחה ללא מכסה ומבשלים רבע שעה עד שהפסטה רכה. (רכות הפסטה משתנה בהתאם לסוג) מערבבים את הפסטה שלנו כל הזמן עד שנוצר לנו כמו קרם עסיסי והפסטה כולה עטופה בזה מכסים מכסה ל3 דקות וזהו מגרדים גבינה לפי בחירתנו, עדיפות לאכול מיד ולא להשאיר כלום.

ובתיאבון:)

מאמרים דומים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Back to top button