ללמוד להכין המבורגר אלוהי – מהשף סהר שושן
רובינו אוהבים בשר ובעיקר המבורגר! לא היתם רוצים להכין המבורגר בצורה מקצועית למשפחתיכם או לעצמיכם? היום יש לכם את האפשרות ללמוד מהגדולים בתחום
כולנו אוהבים בשר, רובנו לפחות, ויתרה מכך כולנו אוהבים המבורגר! כמה מתאים עכשיו לתת ביס בבשר עסיסי שרק יצא מהגריל מונח בלחמנייה רכה כמו ענן ומעל תוספות מפוצצות טעם נשמע טוב הא?! מצוין המשיכו לקרוא אתם במקום הנכון. מי שקרניבור אמיתי לגמרי הולך להזדהות.
בואו נחזור קצת אחורה לאיפה שהכול התחיל –
קיים עד היום ויכוח על זהות ממציא ההמבורגר. כן כן, עד היום רבים על מי בעצם ייסד ויצר את הדבר האלוהי והמושחת והעסיסי שנקרא המבורגר, מספר רב של טבחים ובעלי מסעדות עד היום טוענים שהם אלה שהמציאו את המאכל הכול כך פופולארי הזה. חוקרים מאמינים שמקור ההמבורגר התחיל בכלל מהמאה ה19 בארצות הברית ושמו לקוח ממאכל אחר בכלל, סטייק המבורג, מאכל שמאוד דומה לסטייק טרטר אותו הביאו המהגרים הגרמניים לאמריקה, הגרסאות רבות מאוד עבור המאכל הזה והחלו להופיע בהמון ספרי בישול ומסעדות אמריקאיות כבר במאה ה18, לעתים פשוט בין שני פרוסות לחם, היום ההמבורגר מוגש בדיינרים שונים ובמזללות של אוכל מהיר בעיקר וכמעט ולא קיימת מסעדה שלא קיים בה מאכל כזה.
בואו נספר לכם איך תוכלו ליצור חוויה מדהימה שכולה סביב יצירת המבורגר אלוהי –
אחרי שהבנו שאנחנו אוהבים מאוד המבורגר כמו מחצית מהעולם, למה שלא נלמד איך מכינים המבורגר מושלם משל עצמנו? אנחנו מזמינים אתכם להגיע לסדנה מדהימה של המבורגרים מושחתים וללמוד איך להכין את המאכל המטורף והמושחת הזה ויותר מזה איך להכין אותו ככה שכולם פשוט לא יפסיקו לאכול אותו והקרובים שלכם פשוט יעופו עליכם.
אז מי ילווה אתכם בכל התהליך המטורף הזה –
השף סהר שושן ייקח אתכם למסע קולינרי מטורף, אל מאחורי הקלעים של המאכל הפופולרי ביותר במאה האחרונה ותוך זמן ממש קצר תמצאו את עצמכם במרכז עשייה אינטנסיבית ומעניינת עם חומרי הגלם הטובים בעולם וגם תחוו חוויה מדהימה ומעצימה על הדרך שנגמרת כמובן בקיבה שלכם ומתפוצצת בטעמים בבלוטות הטעם שלכם. בסדנה תכינו שלוש תערובות שונות שמהם תכינו המבורגרים ותוספות מושחתות וטופינגס זה מה שמלווה את ההמבורגר מעל. את המבורגרים תכינו בגריל פחם חם שנמצא מחוץ לכיתות ותאפו לחמניות טריות בתנור במהלך הסדנה, תקבלו מהשף הנחיות ברורות מראש בתחומים שונים כמו חיתוכים, מידות עשייה של בשר, ויצירת הפליאה שנקראת המבורגר.
מה בתוכנית ומה תכינו –
בורגר מקסיקני
בורגר מזרחי
בורגר קלאסי
פוטטוס, הום פרייז, סלט וחלת בצל
תוספות עדכניות לבורגר
ריבת בצל, קונפי שום ועוד
מה נשתה –
יין לבן, יין אדום ומשקאות קלים לכל אורך הסדנה
משך זמן הסדנה הינו כ3 וחצי שעות לדעתנו קצת מידי אבל בהחלט משאיר טעם לעוד.
הסדנה מתאימה לכלל הגילאים ולגברים ונשים כאחד. עשו לעצמכם טובה ובואו לחוות חוויה הכי טובה בחייכם עם המון מטעמים טעימים ויותר מהכול תוכלו להכין כאלה בבית שלכם הפרטי כמה שתרצו 🙂
לעוד מאמרים שיכולים לעניין אותך: