קרמבו ביתי – המתכון לקרמבו המושלם שתוכלו להכין לבד בבית
קרמבו הוא הממתק המושלם וקינוח החורף האולטימטיבי, בואו לקבל מתכון לקרמבו ביתי מושלם שתוכלו ליהנות ממנו בכל עונות השנה מתי שרק תרצו
קרמבו ביתי
החורף כבר הגיע, הגשם התחיל לרדת ועם ירידת הטמפרטורה הגיע חשק עז לקרמבו שוקולודי וטעים, מה יותר טוב מקרמבו טעים בחורף קר? עם הביסקוויט השוקולדי והקצפת וניל, אין ספק שכל השנה מחכים לשובו של הקרמבו אל מדפי הסופר. אבל מה קורה אם שכחתם לקנות וכבר בחוץ יורד מבול? אין סיכוי שתלכו עכשיו לסופר לקנות קרמבו נכון ? אז במיוחד בשביל רגעים כאלה הכנו עבורכם מתכון מעולה לקרמבו ביתי שכל אחד יכול להכין אצלו בבית בקלי קלות, הקרמבו טעים אפילו יותר מהקרמבו הקנוי ופשוט מאוד להכנה בכל מצב. תנסו בעצמכם ותראו שלא תתאכזבו ואפילו תפסיקו לקנות קרמבו מהסופר ותתחילו להכין בבית כל הזמן!
זמן הכנה כשעתיים מתאים ל5 סועדים.
המצרכים הדרושים:
- 3 ביצים.
- כוס וחצי סוכר.
- ממרח נוטלה.
- עוגיות עגולות. (מומלץ ביסקוויט)
- כפית תמצית וניל.
- 2 חבילות שוקולד חלב.
- 5 כפות שמן.
אופן ההכנה:
בשלב הראשון נשבור את הביצים, אך נפריד בין החלבונים לחלמונים. ניקח את החלבונים ונשים בקערה ביחד עם הווניל והסוכר ונתחיל בישול בבן מארי- בעצם ניקח סיר עם מים ונשים על הכיריים, מעל הסיר עם המים נניח את הקערה עם החלבונים, הווניל והסוכר. כאשר הסיר על הלהבה נתחיל לערבב את תכולת הקערה עד להמסת הסוכר באופן מוחלט. אין להפסיק את הערבוב וחשוב להמשיך ולערבב עד להמסה מוחלטת של סוכרים, ניתן לוודא המסה של הסוכר על ידי בדיקה עם האצבע שאין גרגירים.
לאחר הבדיקה נוכל לכבות את הלהבה. נעביר את התערובות שהכנו אל תוך מיקסר, ונקציף את התערובת במהירות בינונית. נמשיך בהקצפה עד כאשר יופיע קצף וחשוב לוודא שהוא יהיה יציב, זמן ההקצפה הוא כלפחות 9 דק'. נעביר את הנוטלה או כל ממרח שוקולד אחר אל שקית זילוף שהכנו מראש עם צנתר שהינו חלק ודק, גם את תערובת הביצים נעביר לשקית זילוף נוספת שהכנו מראש.
בשלב הזה ניקח את הביסקוויט העגול או כל עוגייה אחרת ונניח על מגש ברווחים, נזלף על כל עוגייה מעט שוקולד ועליה שכבה של קצף הביצים. נמיס את חבילות השוקולד ונזלף מעל הקרמבו שהכנו, לאחר מכאן נכניס את הקרמבואים לקירור עד אשר הם יתקשו. ניתן להוסיף על הקרמבו תוספות שונות כגון : שבי עוגיות אוריאו, שבבי עוגיות לוטוס, סוכריות צבעוניות, קוקוס, קליק כדורים, אגוזים, פירות שונים. כל תוספת שתחליטו תשדרג לכם את הקרמבו ותיצור לכם קינוח נהדר לימי החורף הקרים שניתן להכין בקלות בבית ללא הרבה ניסיון.
אז כל מה שאתם צריכים זה לקחת את המתכון ולהתחיל להכין את הקרמבו הכי טעים שאי פעם אכלתם. בתאבון!
אהבתם את המאמר? בטח תאהבו גם –